Hii..minta tolong ye .sapa ada pengalaman mcm saya...anak Sy umur 2bulan..dah 2 hari anak saya guna

Hii..minta tolong ye .sapa ada pengalaman mcm saya...anak Sy umur 2bulan..dah 2 hari anak saya guna susu lactogen ni..so far Sy tngok okay kahak takde. Tak mcm susu sebelum ni dutch baby kuat berkahak...sebab 2oz kahak bnyk..tapi lactogen 3oz 3 scoop tapi kahak takde. Tapi bila dia berak mcm ni kenpa. Tapi dia berak tak lebih Dari 3-4kali..berak sehari sekali. Tapi tahi mcm ni . Cirit ke ni atau normal??#pleasehelp #pleasehelp

Hii..minta tolong ye .sapa ada pengalaman mcm saya...anak Sy umur 2bulan..dah 2 hari anak saya guna
1 Balas

tengok mcm normal

4mo ago

ini baru hari ini dia berak..