Baby 2 bulan minum lactogen

Hii..minta tolong ye .sapa ada pengalaman mcm saya...anak Sy umur 2bulan..dah 2 hari anak saya guna susu lactogen ni..so far Sy tngok okay kahak takde. Tak mcm susu sebelum ni dutch baby kuat berkahak...sebab 2oz kahak bnyk..tapi lactogen 3oz 3 scoop tapi kahak takde. Tapi bila dia berak mcm ni kenpa. Tapi dia berak tak lebih Dari 3-4kali..berak sehari sekali. Tapi tahi mcm ni . Cirit ke ni atau normal??#pleasehelp #pleasehelp

Baby 2 bulan minum lactogen
4 Balas

Baby sy mcm ni juga haritu. Minum lactogen kerap tercirit kluar sikit2, asal kentut mesti ada ikut tahi sikit. Tukar susu dah okay x pernah mcm ni sda.

6mo ago

masa awak tukar tu..tunggu berapa hari ke tukar susu sruh minum atau selang brapa jam Bru awk bgi minum?

bagi sya ok jaa ..klau dia aktif mcm biasa n berak tak byak kali .baby sya pun mcm ni jgak

6mo ago

masa awk bagi susu baru tu tunggu brapa jam ke?

kalau baby berkahak tu mean susu xsesuai dgn baby

6mo ago

yup. antara tanda susu fm xserasi. baby cirit, berkahak, muntah, naik ruam2, sembelit

macam cirit tu.