Sekadar nk kongsi😆

Hiiii mommy's, ada tak yg hb tak naik" walaupun dh makan apa yg di suruh? Hb i first check 10.8. Dh makan ubat tambah darah+makanan2 yg boleh meningkatkan hb but hb i still 10.8 🤣Doktor dh bebel" sbb hb rendah awal sngat🫠 degil sngat hb nhe tau#firstmom #firstbaby

4 Balas

dari awal mengandung hb saya mmg rendah. range 10.4-10.7 je tiap kali check. makan la apa pun, pantang la camne pun sama jgk. last sekali tak tahu la apa yg saya makan (mungkin daging) , pada 33w baru naik 11.0. lepas tu consistent je maintain 11 atas

12mo ago

sy mkn daging sma je ttp rendah hb aduii