Spotting

hiii.. saya nak tanya, saya dah lewat period almost seminggu... and then tiba2 harini ade keluar spotting warna coklat tapi sikit jeee.. itu dikira period atau ape? boleh mommies semua bgi pandangan takk? Thank you?

8 Balas

Sy pernah alami situasi mcm ni.. Kemudian jumpa doktor, dan doktor mengesahkn kandungan sy dlm 2 bulan lebih.. Spotting tu biasa.. Tp klau keluar darah fresh terus prgi jumpa doktor..

5y ago

hopefully sy pub m

Spotting tu banyak tak? Atau sikit je? Sebab sya pun ada spotting minggu lepas, ingt period tapi sikit je. Cek upt -ve . Skrg ni dah delay period 8 hari.

haid dikira bila darah keluar darah 1hari 1malam...kalau tak cukup 24jam, tu bukan haid sis..

sy hari tu mcm tu jg, lps bberapa hari slps kluar spotting tu. sy kena kencing kotor

first check upt .. klau negatif tnggu lg 3 hri . still xperiod double check lg ..

sama mcm sy jugak keluar spooting then check2 4week

cek upt sis

cek upt