Ramen samyang carbonara

Hii sorry lah lari topik skit just nak tanya takpe ke kalau makan ramen samyang pink tu seminggu sekali or sebulan sekali hm? Makanan lain kemain loya nak muntah kalau makan, kakau ramen maggie ni elok je haih. Tapi kdg2 risau bila makan takut effect baby🥹 tolong gaisss😭😭😭

8 Balas

Saya dulu first trim, memang tak lalu makan..jadi seminggu sekali saya akan makan juga samyang carbonara cuma campur dengan sayur carrot and sebagainyaa 😅alhamdulillah okay je baby sihat ..sekarang 17 minggu..but still jangan kerap sangat

sy haritu pun lepaskan teringin nak makan sgt.sy mkan separuh je asalkan dpt merasa.sos dia tu pun sy xhabiskan.xnak pedas2 sgt. alhamdulillah baby ok

boleh je mkn tpi dlm kuantiti yg sedikit tapi bila dh start makan pedih ulu hati tambah teruk dn muntah2..skrg dah tak makan..takut

sbrnye bila mkn pedas.bkn effect bby..tp dri kte.. sllu nye akn sng kne gerd,kembung la,pedih ulu hati..

Boleh je, berpada pada. Kena banyak try & error untuk tengok makanan apa yang awak boleh makan.

Saya makan sebungkus sebab mengidam so far okay baby pon membesar shjaa

boleh je makan tp jangan byk2 sgt

Boleh tp sikit takut cirit wak