Berat baby 32weeks

Hii saya baru check tadi berat baby 32weeks 1.7kg..ada yg nak share masa 32w berat baby brapa & lahir berapa?#firstbaby #firstmom

10 Balas

Masa 31w5d scan 1.6kg je normal smua. Pastu 32w3d selang 5 hari je pun saja pg scan klinik lain sbab baby active semacam jadi risau la scan2 doctor kata 2.1kg. Masatu susah skit amik ukuran sbab baby active sngat. Tu terkejut tu biar btul 2.1kg🤣 ni nnt jumaat ni ade appointment dngan doctor kpj nnt scan situ la tengo cemana masatu 33w4d. Risau pula kalau besaq 🤣 padahal gdm smua xde. Harap salah la ukuran doctor tu.

7mo ago

Hahahha kan. Boleh ada beza tu tgk Dr yg scan, byk jugak dlm 5 hari naik smpai 2.1kg tuu

Saya baru scan tdi 32 week 2 days berat baby 2.1kg . 😅 minggu lepas scan 31 week 1.9 so oke la xjarak byk kot

7mo ago

Saya 30w 1.4kg 32w 1.7kg

sy masa 33 weeks berat baby dah 2.25kg.. berat lahir nt x tau la berapa, doakan sy dapat bersalin normal ye..

7mo ago

Uii berat dah tu

sama berat baby 1.7kg masa check up 32w hari tu...doktor kata normal je..hehehe ni nanti 36w last nak scan

7mo ago

🤩🤩🤩

alhamdulillah.. saya scan 32w 3d berat baby 2.03g.. risau jugak masa bersalin nanti besar sgt..

7mo ago

Tkpe nanti kk repeat scan tgk mcmana

32 weeks, berat baby 1.55kg. Bersalin 37 weeks, berat 2.4kg. Alhamdulillah 😊

7mo ago

Saya ada GDM sis sebab tu kena jaga🤭

Saya 27w5d scan berat baby da 1.4kg. Ok ke terlebih? Tkde gdm pun setakat ni😅

7mo ago

Sy masa 28w 1.2kg

Saya 32w berat baby 1.9kg, harap2 dah nak keluar nnt tak besar sgt🥹

7mo ago

Inshaallah ikut normal range tu

masa 32week berat baby 2.3kg. lahir 3.46kg🤣🤣

7mo ago

saya scan 32w 2KG Dr cakap baby awak besar la, berat saya pun naik kena repeat minum air gula kali ke 3 harap2 result ok first & second result ok. dalam hati cakap tak pela janji baby sihat & aktif

33 weeks. Scan baby 2.37 kilo. Alhamdullilah ❤️

7mo ago

Mcmni genap 37w dh boleh bsalin sis🤣