Tips Mudah Bersalin

Hii, saya akan due 7 May ni. Kalau belum ada tanda2, perlu serah diri 6 May. Ada masa seminggu lagi nak pujuk baby keluar 😂 Ada tips tak utk mudah bersalin ? Dah amal air kelapa, senam pun dh tapi tak kerap. Punggung ni dh rasa sakit2 mcm period..tpi belum juga nk beranak. #firstTime_mom

6 Balas

hahahahaa sama ,due 8/5 xdek tanda jugak, berjalan dah, senaman dah, minum air Zam Zam dah, kurma dah , memujuk pun xjalan jugak 😮‍💨