tambah darah

hii.. nak tnya.. susu kurma farm fresh or mana2 brand.. boleh naikkan darah low ke? sbb ada tgk dale google katanya susu kurma boleh naikkan darah#bantusharing

2 Balas

hye mommy . .mksd mommy drah low mcm mne 2. ?mommy pregnant ke ?kalo pregnant bole amal kn mkn buah2 yg naek kn drah..dan mgkn ade supplement di farmsi. .cba mommy tnye

3y ago

tak sis 😁 sy memang jenis kurang darah merah..

susu kurma pun bagus jgk.. tp lg bagus bykkn mkn ayam, ikan serta sayur2 hijau. post ni dah 3m, puan dah bersalin ke? #TAPSupermoms #TAPactiveusers #IbuRA #17Mac2021

3y ago

sy tak pregnant 😁 sy kekurangan darah merah tambah² time period..