twin mcda

Hii mom..sya mgndung twin dah 20 weeks..nak rasa gerakan bby sgt ssh..rasa mcm angin² jk..tp sejak smlm perut x rasa mengeras?..risau klu ada apa²..siapa ada pglmn mcm ni?mgndung kmbr lmbt rasa gerakan?perut x mgeras..sbp bby kecil x mcm mgndung bby tunggl..doktr ckp la..

1 Balas

Anak 1st ker? Kalau 1st normally doc ok jer jgn la risau 😊 sy pun mula2 rasa cmtu cm risau juga tp bila checkup doc sihat alhamdulillah baby 😇 sbb dinding2 rahim kan tebal so lama2 nnt terasa jer...

5y ago

Ni kandungn y ke3😅😅.msa mgndung y 1st n 2nd mmg rasa gerakn bby masa mggu ke 15 mcm tu..y skrg pnya ni lmbt sgt.mgkin bby kecil sbp 2 n kongsi uri