First mom 31 week

Hii moms. Normal ke klau tm3 ni tiap kali makan msti nak buang air besar. Dann tendangan baby makin lemah. Sya kira smpai juga 10 kali tndangan tapi. Mcm tendangan halus je. Biasanya baby tendang kuat smpi² sya tekejut bila baby tndang.

2 Balas

Sama dengan saya 31w. Ada masa aktif. Ada masa dia slow je tendang🤧 gerakkan halus tu ada je sepanjang hari tapi itu saya x kira sebagai tendangan unless betul2 dup tendangan baru saya catit.

2y ago

yekehh.. sya memng jarang lahh baby tndang kuat². gerakkan halus je sllu. atau mngkin lemak dlm perut sya kali. sbb makin hari badan sya makin membesar dan berat bdan pun mningkat. tapi still risauu jugaa

cube mkn manis ngn air sejuk

2y ago

sllu juga sya makan manis dan minum sejuk tapi still tndangan baby lemah mcm tndangan halus.