DUE DAH DEKAT

Hii mommys . Siapa yang due sama saya 10/9 tapi belum keluar . Sakit pun takde apa2 lagi. And ada ke yang dah bersalin ? #Sharing_dong_Bund #jumshare

30 Balas

Saya 19/9 tapi takde apa2 tanda lagi. First mom pulak tu, tak berapa pandai 🥹

Sama due! Belum lagi, 9.9 kena serah diri kalau belum beranak 😂

sy due 6.9.24 dh bersalin 20.8 , kena bersalin paksa sbb bp tinggi..

saya due 9/9 Alhamdulillah dah selamat bersalin 24/8 kemarin

Saya due 9/9 belum beranak lagi 😂 belum ada tanda LG

Sama due date 10/9 😁 first mom. belum bersalin lagi

sy teberanak awal.. due 15/9 brsalin 27/7

3w ago

tq sis.. arap sis smua d prmudahkan urusan mlahirkan

Saya 9/9 blum bersalin lgi

sy 9/9 x de tnda lg jugk

3/9 belum bersalin 😅