Gender Baby

Hii mommy… sape penah guna alat check gender bby nie.. btl kee tak eh.. Kalau btl lahh mmg nak sgt ada bby girl kali nie…

Gender Baby
5 Balas

Ni sebab viral je benda ni sis. Kalau sis tanya dengan dr pakar o&g confirm kena marah nnti. Bazir je awak beli benda ni. Dr imelda pun pernah post pasal benda ni, dia kata mengarut je test kit semua ni. Takde bukti atau kajian yang menyatakan benda ni accurate. Its okay dear, doa banyak2 InsyaAllah rezeki awak akan dapat baby girl.

Kalau betul pun kebetulan tuu sis. Tp faham beli ni kadang for fun je kan huhu nk buat happy2 biasalah mak2 ni excited terlebih. Cuma buat suka2 boleh tp jgn terlalu mengharap 🥹 Saya doakan awak dpt baby girl yg sihat & comel okayyy ❤️

saya beli dua .. buat test dua2 keluar biru... scan nmpk pistol... keluar pun boy gak... masa buat test harap pink.. masa scan pun harap girl .. tp dapat boy jugak... anak no 6.. boy yg ke4.. czer + btl... Alhamdulillah... dah 3 bulan ...

Tak betul. 😊Rugi je awak beli. Boleh spare duit tu untuk beli keperluan baby yang lain. Nak tahu jantina hanya melalui scan sahaja.

Beli dekat mane sis

11mo ago

Shopee ada jual