Hii new mommies

Hii mommies 👋 Saya nak tanya, saya preg anak sulung and now dah 4bulan.. Boleh ke saya nak makan sushi?

6 Balas

Kalau mentah cuba elakkan sis. Atau cari yg Muslim punya, sekarang pun banyak homemade sushi kan

Sy dlu awal pregnant mkn jaa.. alhamdulilah baby oke.tapi elakkn mkn y mentah like salmon

Kalu teringin mkn je sis tp mkn berpada2 la sekadar rasa nk hilang kan teringin je

Maaf, saya x pasti, tapi mungkin ada ibu2 lain boleh bagi pandangan

kalo yg mentah lbh baik elakkan

tidak di syorkan