Pregnancy Symptoms

Hii mommies. Ada tak yg takde terus experience mual or morning sickness? Sy skrg takde experience both tu dan sy risau. #firsttimemom #bantusharing

1 Balas

Me🥰 Alhamdulillah. Anak dah 2y sekarang 🤭Pregnancy symptoms ni ada banyak tau. Macam symptoms saya dulu - Breast soreness - Heartburn - Cramping - Loss sense of smell - Frequent urination Enjoy your pregnancy journey

3mo ago

Most welcome. Faham tapi hormon setiap orang kan berbeza dan pregnancy symptoms tu ada baanyak. Tak semua orang akan rasa benda yang sama. As a first mom to a first mom too, saya suggest awak mulakan bacaan tentang pregnancy, breastfeeding, baby language and parenting. Trust me! Sangat2 bermanfaat untuk kita. For starting awak boleh follow Dr Imelda Balchin (Pakar O&G) atau Dr Izzat di media sosial untuk info pregnancy. Along the way awak scroll tu, the algorithm will brings you to breastfeeding, baby language, parenting account. Nak beli physical book pun okay. Lagi banyak info. Oh ya! Jangan lupa untuk rujuk doktor. Saya dulu setiap kali checkup mesti dah sediakan senarai soalan nak tanya doktor. Hehe just sharing. Apa2 pun be happy, tak mau stress, enjoy je🌹