Buang air besar

Hii mom , normal ka baby 1 bulan tidak mmbuang air besar ? Baby sy sudah 2hari tiada buang air besar .

3 Balas

normal je. ank sy pon dah sebulan lebih bg susu campur. kadang 4-5 hari baru berak. baru2 ni sy checkup kk, nurse kata klau bby susu campur, normal berak 7 hari sekali. at least sekali la berak

kalau susu badan,selama seminggu xberak!it's normal...kalau Susu tepung,myb xsesuai dan kena jumpa doc

2mo ago

campur susu sis , tp kalau Susu tepung sy kasih 1hari hanya 2kali saja .

baby susu badan ke?

2mo ago

susu campur . tp hanya 1hari 2kali saja bg susu tepung