Hii Mom Ada tak sini perut dah 14Week tpi blum lagi besar Cm Sya nih😁apalagi pas bangun pagi

Hii Mom Ada tak sini perut dah 14Week tpi blum lagi besar Cm Sya nih😁apalagi pas bangun pagi memang trus tak ada langsung yg nampak cm Risau pulak apa ikot badan yah sya kurus sangat trus tinggi kawan ramai dah yg besar perutnya#ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

8 Balas

Kalau kurus tinggi normal la sis heheheh,tgok model2 luar negara,pregnant 5bulan masih catwalk😂😂😂perut xnampak sangat

2y ago

yeke... alhamdulillah..mkin sy awal kot sbb ada gdm..on ubat n insulin