Baby 7 bulan

Hii, mahu tanya normalkah baby 7 bulan susah mahu tidur malam..sebelum ini ok saja terbangun tengah malam pun masih boleh tidur balik tapi sekarang asal terbangun mesti teriak nangis. Lepas itu mahu kena dukung tidur tidak mahu kena letak di tempat tidurnya, kena letak mesti teriak nangis balik. 1 minggu sudah baby tidak cukup tidur. #1stmom

1 Balas

Cuba check gusi anak. Takut nak makan tumbuh gigi.

11mo ago

sehari 2 kali nap tapi durasi 2 jam sekali nap..semalam masih lagi tidak mahu tidur sendiri masih mahu berdukung