Bby boy kencing

Hii korang spa sini ada bby boy. Mngkin bunyi lawak. Tp bby kncing kerap btul tembus. Pampers basah depan. Tp smpai baju2 belkng yg kena. Baju depan xda apa. X paham haa mcm mna kncingnyee dah la kncing mmang bcor. Letih asyik brtukar baju. Basuh jd kerap. Sharelah mommy2 kot2 mmbantu. TQ in advance ya.

1 Balas

Hai. Cuba tukar pampers. Masa newborn memang struggle tukar² pampers. Tapi yang pasti memang kena kerap tukar. Dan auto kerap tukar baju juga. Yang penting alas katil dengan alas yang kalis air atau letak kain tebal. Moga dipermudah urusan ya

2y ago

Tq sis. Sbelum ank pmpuan xda lah gini. Yg laki ni bocor sja haha