Kongsi jumlah point

hii ibu2 jom kongsi berapa jumlah point yg ibu2 ada....nii point sy setakat 15/12/2020

Kongsi jumlah point
1 Balas

Tahniah puan adila 👏🏻👏🏻👏🏻. Teruskan aktif dalam apps Asian Parent tau. Banyak sangat ilmu bermanfaat, pertandingan dan hadiah. Tak rugi kita aktif 😊 #SupermomTAP Alhamdulillah saya dah hampir setahun join the Asian Parent. Join akhir Disember 2019. Sangat2 suka dengan apps ni 🥰😍💕💕

4y ago

Setakat ni saya tak pernah redeem apa2 hadiah ☺️. Tapi beberapa kali juga saya menang competition daripada the Asian Parent. Antaranya hadiah katil mudah alih baby, teether. Memang point sebanyak 1000