Ubat kuning

Hii.. boleh share tak mcm mane nak hilangkan kuning baby? #babykuning

6 Balas

ubat dia hanya susu je...yg selebihnya petua yg org bg cuma ikhtiar je...mcm sy bg bby mnum susu sejam-2jam sekali...klau mndi,mndi air perahan lemon...atas baby sesuai atau x..petua mndi air perahan lemon nie CL org indonesia bg kt kwn sy..

Cl sy bg petua mandikn dgn air daun belimbing besi. Alhamdulillah turun cpt dr air kucai dan tuala tak kotor. Susu mmg kne bg byk

1y ago

tq awk

Jgn bg anak tdo sgt , kerapkan mnum susu. Dan kurang bedung . In sya Allah .

1y ago

tq awk

bagi minum susu setiap jam kalau boleh. kuning ni keluar ikut najis baby

1y ago

ok tq

kerap nyusu sis..biar bby berak dgn kerap

1y ago

tq awk..

jangan bedung bayi dan mandi air kucai

1y ago

tq awk