Helpmeplease

Hie, nak tanya pendapat mommys dalam nie. I pregnant dah nak masuk 5 bulan, tapi lately nie kerap rase nak terkencing and tetiba dekat uri i selalu ngilu atau cramp macam kena sengugut? Adakah normal benda tuhh . #helpme

3 Balas

sama macam sy.. skrg 6 bulan... sy rasa mcm sis rasa juga.. bila sy scan doctor cakap kedudukan bby dah dekat bawah, means kepala dia dekat bawah menekan pundi kencing kite.. sbb tu kite rasa kerap nk terkencing dan kdg2 ngilu dkt area ari2...

sy pun rasa mcm tu. sy baring n tepuk2 baby. so reda la

2y ago

Yee , bilaa dipegang urut slow slow hilang. Lepas tuh dtg balik.

Mmg mcm tu, mula2 tkot juga, lama2 dh biasa