Hello, ada tak sesiapa kat sini yang mengalami allergy sinus yg teruk? Dengan hidung sumbat?

Hidung sumbat dengan sinus

6 Balas

Hey, me babe, masa 1st trimester. Mmg teruk sampai pipi and belakang mata sakit. Ingat migraine. Tak pernah ada sinus before ni. But, I buat douching everyday. Maybe u can try. And doctor gave me antibiotics. And, it went a way after a few weeks.

sayaa, dah nak dekat 2 minggu selsema bersin tak baik2.. walaupun dah jumpa nurse n makan ubat allergy.. maybe sebab immune kita lemah, tu yang susah nak baik.. penat juga hidung tersumbat malam2 nak tido🥹..

Sy pernah kena masa anak 1st tahun lepas, sampai warded sebab tkleh nafas dua2 lubang hidung sumbat. doc ckp pembawakan sebab sy tk pernah ada sejarah sinus. Memang seksa ya, lepas bersalin baru sinus hilang

sejak sy preggy anak first tahun 2022 hidung start sumbat je dgn sinus.. kene kipas makin teruk.. tak guna kipas nnti panas pulak🤤 ni preggy no2 pun sama

Ada. Sampai tidur pun kadang tekak kering sebb hidung tersumbat.

kdg tu sbb hormon yg buatkan kita hidung tersumbat tu