Baby 3 bulan tak poopoo

Help mummies! Baby I tak poopoo dua hari. Adalah ini normal? Dia juga byk angin sebab selalu kentut 😓 #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

anak i masa bawah 6 bulan 4,5 hari skali baru popo. fully bf. tnya misi dia kata ok ja slagi baby duk kentut, perut tak nmpak tegang. kena kerap buat exercise bagi bby boleh popo la. i paham risaunya mak bila bby tak popo ni 😂

2y ago

yaa. paham. sama la kita. asal pegi kk mesti tnya bab popo ni. skrg dh masuk 1t8b pon popo kdg 2,3hari sekali 😅 tpi takde sembelit apa la. normal ja najisnya.

samalah dgn si kecik tu.. tp bila sy ckp kt dia adik adik beraklah bnyk hari dh adik x berak umi risau.. dia tenung je sy bt muka naughty x lama lpstu dia berak 😆dia dngar ckp umi je

2y ago

😂 muka naughty tu is the best! I akan try Peru’s ni sis! Terima kasih 😘