Scan baby 6week

Helo mummy semua..sape2 ade pngalaman yg scan tp xnmpk baby lg? bole share x dgn sy? sy bru scan 15/2 tp xdpt tgk lg..cmner ye...#pregnancy #advicepls

18 Balas

mcm kakak saya . scan 7minggu . tak nampak . doktor ckp kandungan luar rahim . sedih jgk kakak saya dgr . tak puas hati pergi klnik swasta lain pulak . baru nampak. tkthu nk slhkan doktor ke scan tu ? 😂 .

sama saya 6 minggu nampak kantung je.. 8minggu punnsama.. 12 minggu pru nampak sikit kecik sgt . . sabar je awak doa yg baik².. alhamdulillah dah 28 minggu 😍

3y ago

saya doakam allah permudahkan urusan awak ye 😍😍😍

sama mcm sy ..scan 6 weeks x nmpk apa pun kantung pun x de lagi..upt positif.dr suruh balik scan masa 8weeks..alhamdulillah ada da nampak

2y ago

o yeke...sy 6 minggu jgk ni..bkn stkt xnmpk jantung..kantung pon xdk ....scan kt bwh pon xdk lg...dktr tkt mngndung luar rhim...sedih plk.4tahun tgu...hrp semuanya baik2

ade orang cakap kantung nye xsepatutnya camni. ...masa 2mggu lepas lagila xnampak kantung kat rahim.... ni da 9week da hemm

normal sis 6w baru nampak kantung je sis . try acan 8w ke atas inshallah nampak bby sekali dgr heartbeat bby juga 😊

atas org jgk sbnrnya ..ad org rezeki dia blh nmpk awl ..ad org rezeki dia nmpk lmbt ..mcm sy nk msuk 8weeks bru nmpk.

Saya semalam baru scan 5 weeks. Alhamdullilah nampak kantung dgn baby kecik je besar kacang 🤭.

Ye sis... Sy pun 6week..scan belum nmpk lagi... Doktor suruh dtg 2 minggu lagi

3y ago

Alhamdulillah..lega ckit dpt komen cmni.

sy 8mggu pn scan xnmpk apa..kna tggu 10mggu bru nmpk

3y ago

oh ye sis.... sy msa 7week pun sm xnmpk ppe.... lpastu sbb kerp sgt keputihan n dokter scan nmpk kantung je. .die ckp baby msh kciklgi... tgu 2mggu.....

sabar ye sis.... inshaAllah kita kna yakin baby adeje kt dalam tu