Nak tanya moms

Helo moms , nak tnyaa . normal tak kalau mommy tak dpat tahan buang air kecil , mksd sy anytime je bole terkucil , tak kira time tgah muntah ke , bersin ke , batuk , kdg tgah santai² jalan pun tibaa² terkucil 😅 dtg tibe² je yg tak disedari tibe² basah . huru hara d buatnya klau tgah jalan kat luar dah takde pakai pad 😂 ni anak ke 3 , anak ke pertama n kedua takde mcmni 😅

2 Balas

pangkal tu lemah buat senaman kegel

3d ago

genetik,suka angkat benda berat dll bole Tanya Dr punca pangkal lemah

buat kegal exercise.

5d ago

pregnancy blh jd punca lantai pelvik kita lemah.