Lewat buka buku

helloo.skgg kan musim covid-19,Syaa lambat bukaa bukuu pinkk..ndaa apaa kaa tuuu sbb syaa skgg d bruneii asal sabah..mw balikk punn tahun depan sbb sempadan bruneii blomm bukaa sama malas mww knaa kuarintinn...Mw bklinik d brunei takutt mahal sbb bukan orngg brunei...kalauu adaa orngg asal brunei sinii bolehh bgii info kaa d mana klinik murahh d brunei#jangandibully #bantusharing

1 Balas

Mommy, macam mana update terbaru? Dah buka buku merah ke? Semoga dipermudahkan urusan ye. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

dhaa bukaaa😊.syukurr kandungann sihatt²😊.