FTM - Nesting

Hellooo po ano po dapat kong damihan ng bili sa mga to Swaddle Blanket Lampin Hooded Blanket Receiving Blanket medyo nalilito kasi ako ano pinagkaiba iba parang same same lng

1 Reply

depende sa maging schedule ng laba and comfort of how many times are you gonna change the swaddles in a day or two. i prefer muslin blankets, as these can be still useful for later years. you can watch videos as to how to wrap babies in a blanket hooded- for me no need if you're gonna use bonnet or not in ac room 24/7 lampin- for what purpose? if for old school diaper use, a lot, maybe 2 dozens.