Baby Safety Chair

Helloo mommies, boleh tak suggest baby high safety chair mana yang bagus, tahan dan stabil? Saya tengok kat online ada banyak tapi saya nak tanya tentang stabil kerusi ... Boleh dapat pendapat mommies yang guna safety chair for baby? Baby saya 9bulan

1 Balas

sye beli dkt shopee. baca review sblm beli, nmpk 1 review kata anak dia age 5y pon boleh duduk, mkna nya kerusi tu mmg stabil lah. so sye beli jela yg tu.

9mo ago

boleh share link ?