Boy or girl?

Hehe apa2 jer yg penting sihat.. #my little heartbeat #1st baby #26weeks #April baby ??

Boy or girl?
41 Balas

Tak sure boy ke girl. Cuma nak ckp, mummy nya cantik sangat 🥰

5y ago

Tq sis.. Hehe

Dlu perut sy doc scan xnmpk2.kuar2 je girl

Wahh..bestnya baby bump da besaaarr🥰🥰🥰🥰

5y ago

Hehe ye sis 🥰🥰

Tahniah.. Sy isnin br 24w tp ritu scan cam boy lg

5y ago

Iye... Bby sy scan skli nampk telur tp birbird tk nmpk...... Tp g scan klinik pakar mcm burger.. Enth..... Haha... Masa ank first scan pompuan kua nya lelki.... Scan krjaan kan. Haha

Nampak macam girl. Mcm perut saya dulu.. hehe

5y ago

Hehe amin sis😇

Baby girll.. Cm perut sy jee.. Bulat

5y ago

Dah sis tapi baby malu2.. Tk nk tunjuk gender.. Next scan harap blh nmpak dh

boy😘update lg nanti ye..hehe

5y ago

Hehe yer sis

Same goes with me.😊👶🏻

5y ago

Tahniah sis..

Bila due sis...hehe...

5y ago

Waa baby april ne 🥰🥰

girl