Alhamdulillah selepas seminggu

Hb semakin stabil walaupum Saya test upt pml10.30 mlm terang kelihatan ❤️ #

Alhamdulillah selepas seminggu
9 Balas

saya hari2 line kabur sis. semalam pergi scan tak nampak kantung pastu doktor check upt negatif pulak. tapi bila kita check sendiri pagi tadi positif tapi masih kabur. btw tahniah sis

3y ago

mungkin Bru LG sis, Cuba lgi 1-2minggu semoga awak dn suami dpt chya mata xlma lgi..amin

alhamdulillah sis.. tahniah... dpo berapa upt positif? dh delay period ke? doakan sy jgk ye smoga ada rezeki bln ni... ttc 1 tahun 6 bulan

3y ago

dh lambt 15hri period Alhamdulillah... Saya doakan puan dn suami dikurniakan rezeki YG bnyk dn malaikat kecik ameen

Tahniah sis.. Jage dri elok2 ye.. Doakan sy juga ye sis.. Lama dah menanti.. 😊

3y ago

tq.. Saya doakan awak dnsuami dpt RSA jdi ibu dn bapa amen

sis tunggu berapa minggu lewat period utk buat upt?

3y ago

ok sis doakan saya juga yaaa

tahniah sis , take careee tauuu 🥰

Tahniah sis... jaga diri

3y ago

tq

tahniah..

thniah 😊

Tahniah