Hb makin ok

Hb biasa 10.3 lepas tukar ubat maltofer dalam masa bape minggu alhamdulillah naik 10.7..tapi kk suruh cucuk iv cosmofer sedangkan saya baru jumpe pakar last appointment.pakar kata ujian darah saya ok..takde penyakit apa2..hb rendah sebab hormon..biasa akan ok nak dekat2 due..so tak perlu suntik2 ubat..tapi harini jumpe doc muda suruh buat iv cosmofer..saya pening mana satu betul..pakar ke doc biasa..pastu pengalaman kawan2 saya..hb 10.7 tu kira selamat sebenanye..ade bawah 7 cucuk di bontot..bawah 5 baru cucuk iv cosmofer di tangan..tapi kk saya ni terus nak masuk melalui tangan.. Soalan saya..ade tak mummy2 hb 10.7 kene masuk iv cosmofer around 29w pregnancy?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

Ada. Saya 1st pregnancy dlu hb 10.8. Tapi kena cucuk cosmofer di punggung 6x.

12mo ago

saya 14kalii🥹🥹🥹🥹