SUSAH NAK BERNAFAS

hay sis semua , saya nak tanya sebab ni pengalaman pertama sya, sis semua pernah tak rasa susah nak bernafas @ mudah penat semasa mengandung, sebelum ni sya memang tiada masalah asma ,. adakah ini normal? kandungan sya dah masok 5bulan , perlu ke saya ke hosptl ?

2 Balas

Normal sis..semakin besar perut, semakin tinggi tekanan dkt kite.. Sy dlu pun sma sis.. Jgn rsau.. Tp klu sis still rsa was2.. Boleh rujuk doktor

5y ago

oh yeke thx dear ...takut jugak sebenar nya tak pernah kena macam ni sesak nafas ..tetiba ja rasa penat macam susah nak bernafas..