Siapa dia scan harini sepatutnya 9 week 4 day jd 9 week 2 day?? Jd anjak dua hari dari tarikh due asal 😂

Harini scan nampak cmni, siapa mummy2 scan 9 week gambar scan sama cmni tak?? Sama x bentuk? Alhamdulillah dengar heart beat lega tp ttp risau #firstbaby

Siapa dia scan harini sepatutnya 9 week 4 day jd 9 week 2 day?? Jd anjak dua hari dari tarikh due asal 😂
12 Balas

Happy kan bila dgr heart beat tp tetap rasa takut huhu

3y ago

Ye sis rasa takut masih ada sb x berkembang besar lg

Kki ke tu ♥️

3y ago

Ape hahah xtau laa sis sy dia x explain elok kaki tgn sb x jelas LG katanya.. Boleh ukur tinggi je 🤣