Sakit2 bdn & tumit ketika pantang

Harini saya sh 38hari berpantang tapi saya rsa sakit sgt bhgian kaki dari lutut hingga la tapak kki. Rasa lenguh yakmat. Pinggang ni lagi la sakit sbb asyik mengiring je mnyusu anak. Knapa ya? #advicepls #bantusharing #ingintahu #PANTANG

1 Balas

ade bertungku tak or mengurut?

2y ago

kerapkn bertungku bg melancarkn darah nifas kluar habis.. berurut blh je nk berurut lg.. biasalah lpas² bersalin mmang sakit habislh badan.. tenaga..darah..air dlm badan bnyk yg hilang waktu nk melahirkn..