persedian kehamilam mumy dah prepair brg baby ke belom

harini saya dah 35week 4days ..ada sapa due dgn saya tak ☺️8.11.20..tinggal lagi sbulan je lg. ..tingl barang kperluan sya je belom sdia . anak dah settle ..💁💁 .saya suka buat mcm ni sbb senang jimat space dan mudahkan kerja mesi nak amik baju baby nanti..#pregnancy #Second_Baby

persedian kehamilam mumy dah prepair brg baby ke belom
67 Balas

saya 11.11...dh ciap semua..semoga dipermudahkn sgala urusan kita semua...aamiin

Saya 7/11 .. dh pack masuk dlm plastik , tpi tk settle semua lgi .. heheh .

sya kena serah diri 1/11 😣 37weeks dah siap semua barang ☺️

4y ago

kenapa sist ? gdm kah ?

sy due 18/11/20 ni.. hopefully semua urusan kite dipermudahkan 😍

sy 10.11..tp 27.10 da kena serah diri...38weeks ibu gdm on diet

4y ago

semoga dipermudahkn utk Kita♥️

Saya pun dah 35w4d..tapi due date saya 10/11..barang semua da siap

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Awhhhh 💕 take care sis, semoga dipermudahkan segala urusan..

due kita sama lah..semoga dipermudahkan urusan ya

Sis boleh sy tahu beli mana plastick utk pack tu