Ibu berpantang sembelit

Harini dah masuk 26 hari berpantang. Tiba2 kena sembelit .sepanjang mengandung takde pulak sembelit. Ni tiba2 je dtg. Dh makan ubat yg bagus untuk ibu menyusu mula2 okay pastu dtg balik. Ada tak ibu mengalami masalah yang sama? Blh share mcm mana nak hilang sembelit. Bontot dh sakit. Nak teran takut jahitan terbuka. Sbb aritu pun jahitan terbuka sikit and ada infection. Takut terkena lagi jahitan terbuka. Ngeri 😭 #ingintahu

4 Balas

Sy pantang hari ke 23...jahitan luar dh terbuka sbb bnyk jln ke hospital utk bby...Alhamdulillah x de infection ...bnykkan minum air kosong ...mkn buah sis...Insya-Allah ok la tu..buah oren dan pati sunquick elok utk jahitan

3w ago

alhamdullilahhh sekarang dh okay lepas mkn ubat klinik. terima kasih ya❤️

Makan ubat untuk lembutkan najis tu. Ada jual dkat farmasi

3w ago

dah beli jenama lectul selamat utk ibu menyusu tapi tak jalan. skrg tgh try jenama lain pulak.

Boleh makan nonaroguy phytonatal atasi sembelit

3w ago

Online je sis pharmacy rasanya takde