Scan baby tapi babynya malu.

Harini baby dah 34weeks, nak scan nak tengok muka baby. Tapi baby sorok muka guna tangan. Takpa lah sayang, ibu redha je. You’re my shy shy boy. Tapi masam sangat mukanya, muncung tu buat ibu geram 😂😂😂 #duefeb2021

Scan baby tapi babynya malu.
3 Balas

sama la mcm sy.. konon2 nak scan 3D nak tgk baby.. sekali dia tutup muka pakai tgn dia. jenuh doktor tu tolak2 perut dia buat tak tahu je.. sekali scan nak tgk muka tak dpt last2 dpt tgk gender 😂 terkangkang haa.. haha 😆

3y ago

haha ye btul.. redha.. baby nak buat surprise tu.. saja bg mama dia trbayang2 ikut muka sapa. 😆

Baby pemalu tu.. 😂

So cute.. 😍