DUE 8/3/23

Harini 39w5d tapi masih belum bersalin, ada ke mommy2 yg belum bersalin. Tanda2 pom xde lagi.. cume perut je mengeras jarang2. Righsauuu laaa kiterrrr 🥹 Doakan saya semoga baby keluar sebelum due😔 #firstmom

10 Balas

Sama lah kita. Due 8/3 takde tanda apa apa lagi ni. Risau jugak. Semoga urusan bersalin kita dipermudahkan, tak lebih dari due date. Aminn

1y ago

plan Caesar 14/3. doa bb jgn keluar awal. mummy kerja lagi.. emergency nanti kelam kabut je.. 🤗