DUE 8/3/23

Harini 39w5d tapi masih belum bersalin, ada ke mommy2 yg belum bersalin. Tanda2 pom xde lagi.. cume perut je mengeras jarang2. Righsauuu laaa kiterrrr 🥹 Doakan saya semoga baby keluar sebelum due😔 #firstmom

10 Balas

sy pulak dah overdue.. due date 1/3/23.. tpi smpai hrini belum bersalin.. tanda2 mngeras dh ada cuma kejap2.. hari2 sy fikir bila bby nk kluar.. doc tak bgi tarikh postdate pun.. cuma setiap hari kena pegi klinik buat EOD Bp, urine & jantung bby.. selang 3 hari scan semula utk doc check kndungan bby.. hrini sy pegi checkup, tekanan darah sy tinggi.. nurse cakap awak stress ni.. awak relax je.. enjoy je saat2 belum brsalin ni.. jgn trlampau fikir sgt knpa bby tak kluar lgi.. bhya utk diri awak & bby.. so balik klinik tdi sy relax jelahh tenang2 pstu pegi makan nasi kenduri dulu 😂 sy doakan ibu2 yg lain dipermudahkan urusan bersalin nanti.. doakan sy jugak ye ❤️ #2nd baby

1y ago

Semoga dipermudahkan urusan awak dan baby♥️

sy due date 11/3 ni. ada juga tanda sikit2 rasanya . baby kerap menendang dan sakit bagian pelvis tu .mcm rasa cramp2. tu salah satu tanda nak bersalin ka mommy sekalian? ade spe2 tau ?

saya due date 20/3,perut dah sering mengeras....harap2 baby keluar sebelum due🤲semoga kita semua di permudahkan bersalin nanti❤️aminnn...

Sama lah kita. Due 8/3 takde tanda apa apa lagi ni. Risau jugak. Semoga urusan bersalin kita dipermudahkan, tak lebih dari due date. Aminn

1y ago

plan Caesar 14/3. doa bb jgn keluar awal. mummy kerja lagi.. emergency nanti kelam kabut je.. 🤗

due 9/3 tanda nk brsalin tk ada lagi.. hari2 pujuk baby suh kluar before due date harap 2 3 hari nie kluar tanda laa

1y ago

Sama lahh , due 9.3 nnti, tp bby masih seronok diperut. Semoga urusan kita dipermudahkan ye mommy’s

Sama lah kita due 8/3 perut bagian bawah sakit tapi belum juga ada tanda2 semoga urusan kita di permudahkan

1y ago

Tulaah, nk jalan pom kadang2 berase sakit. Aamiinn3 ♥️

due 14/3.. tp da rs sakit2.. doakan ku jugak ye semoga Selamat melahirkan Dan dipermudahkan..

1y ago

Sama 14/3.. neves laa.. second baby tapi haihh takut betul.. first haritu induce.. so hope kali ni tak induce..

Saya due 7/3/3 esok dah kena admit sebab gdm dc , semoga urusan kita dipermudahkan 🤍

1y ago

Aamiinn3♥️

Sama sis. Due 8/3 ni tapi langsung xde tanda juga 😌

saya due 9/3 belum ada tanda lagi..