Due 22/03/2023

Harini 38 minggu 3 hari, tulang punggung dah mula sakit2.. tapi pagi ni bangun dua2 belah kaki kebas n perut memulas .. kenapa ya? Boleh share apa tanda2 nak bersalin paling kerap dialami ibu2? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstTime_mom #takdepengalaman

2 Balas

kalau sis ada rasa sakit mcm senggugut tu contraction, kalau sis rasa sakit mcmtu kerap setiap 10/5min sekali sis boleh terus ke hospital. semoga dipermudahkan segala urusan aamiin ??

1y ago

Haa tu laa pagi tadi sakit betul, petang tu dah ok .. Alhamdulillah..