Due 22/03/2023

Harini 38 minggu 3 hari, tulang punggung dah mula sakit2.. tapi pagi ni bangun dua2 belah kaki kebas n perut memulas .. kenapa ya? Boleh share apa tanda2 nak bersalin paling kerap dialami ibu2? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstTime_mom #takdepengalaman

2 Balas

kalau sis ada rasa sakit mcm senggugut tu contraction, kalau sis rasa sakit mcmtu kerap setiap 10/5min sekali sis boleh terus ke hospital. semoga dipermudahkan segala urusan aamiin 🤲🏻

1y ago

Haa tu laa pagi tadi sakit betul, petang tu dah ok .. Alhamdulillah..

due kita sama sis , saya sakit tang celah kangkang jalan pun macam angkasawan naik bulan, tanda2 bersalin pun tak ada cuma sakit masa berdiri berjalan

1y ago

ni pun semalan dh ada mild contraction nak jalan tak mampu dah , awak pun sama sis moga dipermudahkan , dah scan baby girl tapi tgk Gaya risau kena surprise je haha