Blood spot

Hari2 ada blood spot. Since wk 5. Tp mcm mkn worse. Gmbr mcm ni. Siapa pernah mcm ni normal ke. Now wk 9. Next app dr 27hb tp darah ada drpd pg smpi malam. Tk sure patut jumpa dr atau tggu 27hb. Please advise. Masa wk 5 setitik je. Skrg mcm makin banyak. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Blood spot
5 Balas

Hai sis. Maaf tanya, sis ada bersama suami ke? Sebab saya masa awal pregnant week 7 spotting. Pergi checkup, Dr scan tak ada pendarahan dalam rahim. Dr suspek punca bersama suami. Sampai hari ni week 18 saya masih belum bersama sebab uri kat bawah dan masih rasa sakit kalau cuba untuk bersama. Tapi sekarang saya dah tak ada blood spot. To make sure, sis pergi klinik ya.

saya tgh mengalami sis.. asal dah abis buang kecil..akan bleeding..sis dah jumpa dktor? saya bru 6 week

Berminat nak Cuba... Boleh wssp saya.. 0135544166 😊😊😊

tolong edit balik post ni & blurkan gambar dulu ye. tq

jumpa doktor dan rehat banyak sis