Asalamuailaikum😊

Hari tu scan jantina masa 18week msh tak nampak lagi dr kata nmpk mcm bibir2 jew.. tak pa lepas bln nhe kita cek lg.. sy dah tak sabar nak tau jantina sbnarnya🤣 yala nak standby bajuu kan... soooo bru2 nhe dah dua kli mimpi jantina baby lelaki... org kata mimpi baby lelaki knyataan baby perempuan? Btl kew??googlee pun ckp😅😂 mohon pcerahan plzzz😝 tak juga pcya sgt nhe.. soal jantina sy tak kisah sgt.. dua2 sy suka...

1 Balas

hahaha. saya rse mengarut je smua tu sis 😅. sis prepare bju wrne natural. baby dh kkuar, borongla byk2 wrne/design yg sis nak nnt