salah kah scan banyak kali?

Hari tu doktor kkia scan dia cakap “saya nampak macam ada 2 kantung tapi x sure lagi. nanti datang lagi 2weeks” . weh excited gile aku & husband. dan dan disebabkan itu, seminggu lepas tu kitorang pun pi lah klinik swasta scan kononnya nk tengok betul or x ada 2 kantung. tapi doktor kat klinik tu marah pula. “buat apa nak scan kalau dah scan kat kkia. saya nampak 1 je ni”. ish. salah kah klau nak scan kat swasta? tk boleh ke saja nak pi? kitorang bayar kot bukannya free. ish!!! murung aku. #firsttimemom #FirstTimeMomHere #pregnancy

1 Balas

Hahaha dia mls la tu😂😂😂...ignore je la sis.cari klinik lain next time...sy klau kne mcm tu mmng x pegi dah...