Delay Period Again 😢

Hari tu, 9bulan xda datang period, kalo mengandung dah bersalin dah, tp dia datang pula bulan3 haritu lega dan happy sangat.. now dah lewat 7hari . bila lewat pasti UPT akan jadi peneman setiap kali ke tandas. Tp bila Cek Upt negatif.. 😔 mungkin belum rezeki lagi #sisredha

Delay Period Again 😢
2 Balas

Jumpa doktor bila 3 bulan xdtg period. 9 bulan tu lama sgt3 dah. Ambil tahu bila waktu subur, cara detect, etc untuk usaha dapatkan anak

3y ago

try makan supplement himalaya women wellness. pharmacist/Dr ada yg recommend untuk stabilkn hormon, bila hormon dah stabil senang nak cari waktu subur. apa2 pun consult Dr dlu ya.

ngtf sis..bter rujuk doc trus

3y ago

okeh sis. in shaa Allah.. tq sis 😊