Meniti hari² terakhir

Hari nie dah 38 minggu 4 hari, anak pertama, GDM on D/C, alhamdulilah doktor bagi tunggu sampai due date 31/1, kalau tak bersalin lagi 30/1 kena serah diri, sakit badan tak cakap laa, harap cepat² bersalin sebelum hujung bulan, baby sedap duk bergojet dalam perut nie, sapa yg due date sama dgn sy, harap ibu² dipermudahkan urusan bersalin yee, aamiin.. #firstbaby #firstmom

9 Balas

sama la sis,sy pun gdm on dc. scan haritu doc dah awal² bg surat serah diri nanti 39w 6d. sekarang sy baru 36w. berdebar rasanya..2 anak sebelum ni tak pernah lebih dr due. harap² kali ni pun sama juga

1y ago

aamiin🤲🤲mudah²an sis pun dipermudahkan urusan juga