gatal dan kadang berdenyut

hari ni sy dah hari ke 45, kenapa ye parut tempat luka jahitan (normal) tu gatal dan kadang rasa mcm berdenyut, padahal luka semua dh kering n cantum elok..#firstmom #bantusharing #ingintahu

12 Balas

Sama dengan i je sis. Selalu bilas dengan air garam pink je. Rasa tu process nak baik. I sampai 3 bulan baru betul betul okay. Dah tak gatal n berdenyut dah. Kena jaga hygiene je. Rajin tukar panties/panty liner and pad kalau period. Oh jgn biar kan panties basah juga. Senang cerita make sure kering je area vagina tu.

4mo ago

yeke sis? sy ni sampai jadi anxiety sbb terlalu risau n takut sbb sakit mcm ni pdhl dh habis pntg n dr pun ckp ok, haritu mcm dh baik tau tkde rasa sakit, tetibe je dtg balik 😭, harap2 cepat la baik, sakit dia mcm bisa2 menangkap