Bleeding @ tumpah darah

Hari ni sy berpantang 1 bulan 8 hari. Tiba² drh bnyk sgt kluar smpai pitam n pengsan skjp. Sekrg kena admit hospital. Siapa prnh mcm ni?

4 Balas

Saya pernah alami. Sayapun czer juga. Dia akan scan untuk tengok ada benda tertinggal ke tak semasa operate. Rupanya pendarahan saya disebabkan dinding rahim tebal lagi and rahim tak kecut. So dia bagi antibiotic and monitor. If tebal lagi dia akan operate cuci.

xde pnglaman..tp mse sis kne tu darah nifas Ade lg ke x.kuar darah bnyk tu tb2 ke.sis Ade lasak ke..sy isau jgk tgh pantang 33 ari..mmg pantang kelaut sbb bnyk jd lasak..dgn bb high demand ngn jg ank kecik y lain

7mo ago

darah nifas tinggal ckit2 je lagi. coklat samar² je. ha'ah tiba² je kluar bnyk drh dgn berketul². mmg x dpt cover. smpai meleleh n menitik². sy xde lasak sis. kerja berat mmg sy x buat. sy hari tu czer. luka jahitan pun blum sembuh betul². tiba² kena mcm ni plak. 😢😢😢

Sis dah jumpa Dr? Punca sebab apa? Saya pun masih dalam pantang lebih kurang macam sis. Semoga sis cepat sembuh.

Allah .. moga cepat sembuh … risau plak .. saya pun 25 hari ni .. hari2 keluar hantar n ambil anak sekolah …