Keputihan terlampau banyak sampai bercampur dengan darah

Hari ni saya dah 14w2d.. pergi terus emergency hospital KPJ sbb masa subuh tadi keluar lagi darah bergumpal dengan keputihan.. kalau ikutkan sebelum ni ada jugak keluar darah sikit2 tapi disebabkan ada pengalaman anak 1st saya pantaukan dulu.. tp dktr kata kalau dah lebih 12w masih keluar darah itu tidak normal.. doktor scan syukur alhamdulillah baby ok dan dinding rahim pun tebal.. buat pap smear sekali mmg dktr kata keputihan saya terlampau banyak Dan ada darah2 sikit.. dktr dah ambil sample dan tunggu keputusan 3 hari untuk dtg balik.. bila tanya dktr selain makan ubat ada cara lain ke atau makan untuk kurangkan.. dktr kata saya pun tak boleh decide sebab kene tunggu result 3 hari ni.. kalau ibu2 ada ke cara lain sambil tunggu 3 hari result pap smear untuk tunggu ubat? Terima kasih

2 Balas

sblm ni pernah x try ubt keputihan yg jnis insert tu? sy try skli ja so far ok

Try bt air barli