Cyst kat ovari

Hari ni pergi klinik untuk buat family planning.. doktor scan dapat tahu cyst kat ovari 2cm... lepas tu dokto bagi appoinment lagi selepas 2bulan.. 31/12... monitoring lagi sama ada cyst jadi besar atau kecut.. ada tak sesiapa disinj ada pengalamn cyst ni.. tolong share.. takut sangat😪😭#bantusharing

1 Balas

Hi sis, sy ada pengalaman ada cyst 12cm. lepas tu sy kena operate, sebab besar sangat. after 2 years sy pregnant, scan ada lagi cyst 2cm 😅 selalu nya cyst sebab hormon, cyst kalau kecil boleh megecut bila makan ubat.

3y ago

saya dah scan sis.. cyst tu dah kecur dah..😊😊doktor bg appoinment lg 24/3/21...tq sis😊